מהי ויזה EB-5?

אם אתה אזרח של מדינה שאינה ארה"ב, ואתה מעוניין להתחיל חיים באמריקה, עליך לשקול להגיש בקשה לתוכנית המשקיעים של EB-5, המנוהלת על ידי שירות האזרחות וההגירה בארה"ב (USCIS). השתתפות בתוכנית EB-5 פירושה ביצוע השקעה בהון, אך ברגע ש- USCIS קובעת כי העסק המקבל של ההשקעה שלך מתאים לתוכנית EB-5, אזי אתה, בן / בת הזוג שלך, וילדיך מתחת לגיל 21, כרטיס לקבלת תושבות קבע "גרין קארד" מארצות הברית.

 

מהן הדרישות של ויזה EB-5?

מבקשי ויזה-5 נדרשים להשקיע לפחות 500,000 $ בפרויקט מרכז אזורי, כל עוד ההשקעה היא בתוך אזור אבטלה גבוה או אזור כפרי בארצות הברית. אם תנאים אלה לא יתקיימו, ההשקעה המזכה המינימלית הופכת למיליון דולר. כאשר קרנות אלה פרוסים לתוך הכלכלה, הם צריכים לגרום ליצירת לפחות 10 משרות במשרה מלאה עבור עובדים בארה"ב. משקיע לא צריך לדאוג לגבי העיתוי של יצירת עבודה זו. לאחר שהמשקיע יקבל את מעמד התושבות הקבועה שלו, לחברה המקבלת יהיו שנתיים ליצור עשר משרות או יותר כדי שהמשקיע ישנה את מעמדו מותנה בקביעות.

חדשות