ویزای EB 5 چیست؟

اگر شهروند کشوری جز ایالات متحده هستید و قصد دارد زندگی تازه‌ای را در امریکا شروع کنید، یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما اقدام برای ویزای سرمایه‌گذاری مهاجرت EB-5 است که اداره مهاجرت و شهروندی امریکا USCIS بر آن نظارت می‌کند. برای دریافت این ویزا نیاز به سرمایه‌گذاری دارید، و بعد از انجام مراحل، شما، همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال‌تان می‌توانند مدرک شهروندی دایم یا گرین کارت دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز برای EB-5 چیست؟

اقدام کنندگان برای این ویزا باید مبلغ حداقل پانصدهزار دلار 500000 در یکی از پروژه‌های ریجنال سنتر سرمایه‌گذاری کنند، به این شرط که پروژه یا در منطقه‌ای از امریکا با نرخ بیکاری بالا باشد یا در مناطق روستایی. اگر این شرایط لحاظ نشود، حداقل سرمایه‌گذاری تا سقف یک میلیون دلار افزایش می‌یابد. پس از این که پول وارد اقتصاد امریکا شد، سرمایه‌گذاری باید حداقل به تولید ده شغل تمام وقت برای کارگران امریکایی بینجامد. به تبع آن سرمایه‌گذار مدرک موقت اقامت را دریافت می‌کند، و کمپانی دریافت‌کننده پول دو سال زمان دارد تا ده شغل یا بیشتر فراهم کند. پس از طی این مرحله، سرمایه‌گذار از اقامت موقت به اقامت دایم تغییر وضعیت خواهد داد.